top of page

Angered Arena

Angered Arena ligger vid Angered Centrum och har en 25 m bassäng, hoppbassäng, aktivitetsbad, plaskpool, barnpool, undervisningsbassäng och rehab bassäng.  Det finns också ett aktivitetetorg, fik, bastu, ishall, sporthall och friidrottshall. 

Bassäng

Simlärans undervisning är i en 25 m lång bassäng med ett djup på 1,2-2 m. Vattnets temperatur är 26 grader. 

Inträde 

Kursdeltagare som är 11 år och yngre betalar inget inträde till simhallen. Som förälder får du följa med in i simhallen utan extra kostnad första och sista lektionen på terminen. Vill du simma samtidigt som lektionen eller stanna kvar och bada efter lektionen löses entré i kassan. Inträdet kostar 40 kr för barn mellan 12-17 år och 70 kr för vuxna. Studenter och pensionärer betalar istället 55 kr. 

Schema vårterminen 2024

Privatlektioner och syskon/kompissim

 

Lördagar 13.00-17.00

399887834_1807748992998539_2778601032911613673_n_edited.jpg

031-368 22 90

Högaffelsgatan 15

424 65 Angered

TD.png

Rutiner på badet

Kursdeltagarna ska ha med sig egna hänglås till skåpen i omklädningsrummen. För att komma in på er kurstid löses ett armband in i receptionen vid första besöket. Du betalar en deposition som återfås vid terminens/periodens slut då bandet lämnas tillbaka. Bandet ska tas med vid varje tillfälle för att ”blippa” in dig vid grind och omklädningsrum. Kom gärna i god tid vid första tillfället eftersom det kan vara kö. Kortet/bandet är personligt och gäller endast för kursdeltagare för den bestämda kurstiden.  

 

På Angered Arena använder vi de gula omklädningsrummen.  Alla kursdeltagare ska gå på toa och duscha hela kroppen och håret med tvål och schampo före lektionen. ​

Det ingår i kursavgiften att som vuxen följa med in i simhallen vid första och sista lektion varje termin, då ska ni vara ombytta till träningskläder eller badkläder. 

Efter första lektionen hämtar simläraren upp eleven vid dörren mellan duscharna och simhallen. Här möts vi igen vid lektionens slut för upphämtning. Det är viktigt att ni väntar innanför dörrarna och inte går in i simhallen förren simlärare hämtar. Det är heller inte tillåtet att släppa in kursdeltagare själva i simhallen före simlärare har hämtat vid dörren. Var i god tid tillbaka för upphämtningen. 

Regler på badet

  • Alla kursdeltagare ska gå på toa och duscha hela kroppen och håret med tvål och schampo före lektionen. 

  • Inga underkläder får bäras i vattnet, endast badkläder är tillåtet i bassänger, dvs: baddräkt, badbyxa, badshorts, bikini eller burkini (ej bomull). 

  • Det ingår i kursavgiften att följa med in i simhallen den första och sista lektionen varje termin, då ska ni vara ombytta till träningskläder eller badkläder.

  • Tänk på att tuggummi/godis/snacks inte får tuggas/ätas i omklädningsrum eller simhall.

  • Mobilförbud råder inne i simhallen, i omklädningsrum och duschar. ​

  • Under lektionstiden kan den som lämnar/hämtar en kursdeltagare inte lämna anläggningen.​​

bottom of page