top of page

Om Simläran

Simning är en skonsam träningsform där kunskaper kan bidra till att rädda liv. Det är mot denna grund som målet med Simlärans undervisning är att uppnå simkunnighet. Lektionstid ägnas åt simning med få flythjälpmedel och innehåller övningar som gynnar simteknik såsom att hoppa, flyta och andas. Simläran erbjuder också ett brett utbud på livräddningsträning för små som unga! 

 

Simläran tar tillvara på varje elevs unika förmågor och skapar en trygg och uppmuntrande miljö för lärande. Alla är välkomna att delta i verksamheten som genomsyras av ett jämställdhetsperspektiv. Utgångspunkten är alltid den enskilda individen och grunden i Simlärans pedagogik är att stärka elevens självförtroende samt att väcka lust och nyfikenhet att lära. 

Eleverna får samma simlärare varje lektion som med över 12 års erfarenhet av yrket anpassar undervisningen efter vad som långsiktigt kommer ge bäst resultat. Som stammiskund kan du boka simskola i liten grupp till lägre priser. Simläran erbjuder även syskonrabatt på gruppundervisning i bassäng. 

Undervisning kan bokas på svenska eller engelska. Alla simkurser i grupp avslutas med en festlig avslutning med uppvisning, märkes- och diplomutdelning och fika/godis! På sommarsimskolan har vi även magisterceremoni och korvgrillning. 

Simläran

Jag som grundat och driver Simläran heter Jessie. Jag utbildades till Simlärare via Svenska Livräddningssällskapet (SLS) år 2012 och har varit aktiv i yrket sedan dess. 

Läs vad tidigare kunder sagt om Simläran

Alla omdömen kan du hitta i sitt orginal på Simlärans Betyg och Recensioner på Bokadirekt och på Simlärans Google reviews.

Lisa

Fantastisk simlärare med allt fokus på barnen. Mycket pedagogisk och så bra med barnen och deras olika personligheter.
bottom of page