top of page

Styrsö simhall

Styrsö simhall ligger i Styrsö skäret i Göteborgs södra skärgård. Där finns en undervisningsbassäng. 

Bassäng

Simlärans undervisning är i en 12 x 8 m stor bassäng med ett djup på 70-115 m. Vattnets temperatur är 33 grader. 

Inträde 

På Styrsö simhall betalar ni inget inträde.

Schema vårterminen 2024

Simskola i liten grupp start vecka 2

 

Grodan torsdagar 17.00-17.30

Sälen torsdagar 17.30-18.00

Simskola i liten grupp start vecka 14

Grodan torsdagar 17.00-17.30

Baddaren torsdagar 17.30-18.00

Sälen torsdagar 18.00-18.30

IMG_6700_edited.jpg

031-365 00 00

Styrsö skäret/Styrsö bratten

Svante Orells Väg 14,

421 21 Styrsö

TD.png

Rutiner på badet

Styrsö simhall är tillgängligt från från Göteborg med färja via Saltholmens brygga. Styrsö nås också via bro från Donsö eller med färja från närliggande öar i skärgården. På Styrsö kan man inte köra bil.

För att komma in på er kurstid finns instruktioner i informationsmejl som skickas ut strax före kursstart. Omklädningsrum och duschar får ni tillgång till 15-20 minuter före lektionstiden. Kom ihåg att det är viktigt att kursdeltagarna går på toa före lektionen. Alla kursdeltagare ska även duscha hela kroppen och håret med tvål och schampo före lektionen. Detta görs innan badkläderna tagits på och är viktigt för vattenkvalitén. Inga underkläder får bäras i vattnet, endast badkläder är tillåtet i bassänger, dvs: baddräkt, badbyxa, badshorts, bikini eller burkini (ej bomull). 

Jag hämtar upp eleven vid dörren mellan duscharna och simhallen. Här möts vi igen vid lektionens slut för upphämtning. Det är viktigt att ni väntar innanför dörrarna och inte går in i simhallen förren simlärare hämtar. Det är heller inte tillåtet att släppa in kursdeltagare själva i simhallen före simlärare har hämtat vid dörren. Var gärna i god tid tillbaka för upphämtningen. Ni får följa med in i simhallen vid första och sista lektionen varje termin.

Regler på badet

  • Alla kursdeltagare ska gå på toa och duscha hela kroppen och håret med tvål och schampo före lektionen. 

  • Inga underkläder får bäras i vattnet, endast badkläder är tillåtet i bassänger, dvs: baddräkt, badbyxa, badshorts, bikini eller burkini (ej bomull). 

bottom of page